Imogen Poots: a Need for Speed film egyik lehetséges szereplőjeA Variety értesülései szerint a történet központjában az Aaron Paul által alakított illegális versenyekben jeleskedő karakter lesz, aki főállásban egzotikus kocsikat tuningol, hogy még gyorsabbak legyenek, az élete azonban fenekestül felfordul, mikor a barátja halálát rákenve börtönbe zárják -- szabadulása után hősünk bosszút esküszik, s megindítja kutatását a tettesek után.

A magazin úgy tudja, hogy a produkcióért felelős DreamWorks tárgyalásokat folytat Dominic Cooperrel (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Abraham Lincoln, a vámpírvadász), aki egy volt NASCAR pilótát alakítana, illetve szeretnék szerződtetni a képünkön látható Imogen Pootsot (28 héttel később, Frászkarika) is, aki egy autókereskedő szerepét játszaná el.

A forgatókönyvet George és John Gatins írta, akik egy egyedi történetet találtak ki, ami igyekszik megragadni a sorozat és úgy általánosságban az autóskultúra hangulatát. A film a tervek szerint valamikor 2014-ben fog megjelenni.