A CD Projekt Red a The Witcher 3 mellett a Cyberpunkon is dolgozik, mely egy, a híres Cyberpunk 2020 című papír-ceruza szerepjátékon alapuló, de sok egyéb helyről is ihletet merítő RPG lesz. Sokat nem tudunk még róla, sőt, majdnem semmit, de a VG247-nek a fejlesztők a napokban elárulták, hogy nem hagyják cserben a rajongóikat: a Cyberpunk is kegyetlen, erőszakos, felnőtteknek szóló játék lesz.

"A játék univerzumának kiválasztása könnyen ment. Ismét felnőtteknek szerettünk volna játékot tervezni, és a Cyberpunk kiváló terep arra, hogy olyan roppant fontos témákat is érintsünk, amiket a The Witcher esetében a fantasy környezet miatt nem lehet. Amit várhattok a játéktól, az az, hogy legalább olyan érett lesz, mint a The Witcher, mindez egy élethű, brutális világba helyezve." -- fogalmazott Konrad Tomaszkiewicz, majd arra a kérdésre, hogy mit gondol erről Mike Pondsmith, a Cyberpunk 2020 kitalálója, így válaszolt: "Tetszik neki a játék és nagyon sokat dolgozik a Cyberpunk csapatával."

Hogy a játék mikor jön, még nem tudjuk, de esélyes, hogy PC mellett már csak nextgen konzolokra adják ki. Reméljük, előbb-utóbb pár képet is megcsodálhatunk belőle, mert a köré épített világ nagyon hangulatosnak tűnik.