• A Burnout Paradise Remastered egy brazil webáruház kínálatában bukkant fel
  • A megjelenési dátuma a brazilok szerint 2018. március 1.
  • Az ára pedig 45 dollár

A 2008-as Burnout Paradise, sőt, maga az egész Burnout széria az előző évtizedben még nagy népszerűségnek örvendett, mostanában viszont igen nagy a csend a sorozat körül. Tavaly a Criterion kijelentette, hogy nem kezd új Burnout játékba, és a régieket sem újítja fel, most viszont előfordulhat, hogy ez a közeljövőben változni fog. 

Nemrég ugyanis egy brazil webáruház termékei között feltűnt a Burnout Paradise Remastered PS4-re és Xbox Ona-ra egyaránt. A felújított kiadás eszerint a lista szerint 2018. március 1-én fog megjelenni, az ára pedig 45 dollár körül mozog. Fontos hozzátenni azonban, hogy Brazíliában gyakran túlárazzák a játékokat, így ez nálunk körülbelül 30 dolláros árat jelentene.

Jelenleg se az EA, se a Criterion nem kommentálta a szivárgást, így a hivatalos álláspont még nem ismert az ügyben. Azt azonban érdemes lehet megemlíteni, hogy a Burnout Paradise pont jövőre lesz tíz éves, és mi más lenne méltó ünneplése egy ilyen kerek évfordulónak, mint egy felújított, feltupírozott verzió kiadása?

Ti örülnétek egy felújított Burnout Paradise-nak?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!