Forrongott az EA PC-s rajongótábora a napokban, ugyanis kiderült, hogy a világelső golfszimulátor Tiger Woods PGA Tpur 12 messze elmarad a konzolos változatok mögött, holott az ára ezt nem igazán sejteti. Az EA sokáig játszotta ezt a PC-sekkel, emlékezzünk csak a tíz évig ígérgetett rendes FIFA-ra, melynek csak idén jött el az ideje. A játékosok besokalltak, többen visszakövetelik a pénzüket, az EA pedig mossa kezeit, mi több, a cégnek hivatalos magyarázata is van a történtekre.

"A PC-s Tiger Woods 12 egy egészen egyedi élmény, ami a konzolos verziók legjobb egyszemélyes játékelemeiből táplálkozik, miközben hozzáférést biztosít a Tiger Woods PGA Tour Online-hoz."

Ja, hogy ezt nem említettem? A PC-s változatban multi sincs, helyette a fent említett online Tiger Woods részhez kapunk egy háromhavi előfizetést. Hát nem kedves? De várjatok, van tovább is!

"Minden vásárlói ügyet egyenként vizsgálunk meg, mert a vásárlók elégedettségének biztosítása első számú feladatunk."

Magyarán a pénzüket visszakövetelő játékosok majd kapnak a nyakukba egy vizsgálatot, ami vagy előnyükre zárul, vagy nem. A hivatalos fórumon egyébként sokan egyetértettek abban, hogy elég lenne egy sima port, nem a csillagos eget kéri senki.

Az EA egyébként sokszor járt el így az utóbbi években, a valós ok pedig nem a PC-s élmény "egyedisége", hanem a kalózkodás és a konzolos verziókhoz képest alacsony eladások. Bízzunk azért benne, hogy a FIFA 12-vel egy új trend született, s hogy többé nem járnak pórul a PC-s vásárlók sem.

Butított a Tiger Woods 12 PC-s verziója, az EA szerint okkal