Call of Duty 4: újabb látnivalók!A júniusi Game Informer magazin címlapsztorija lesz a Call of Duty: Modern Warfare, és ebből az alkalomból az újság, ha már az Infinity Ward főhadiszállásán járt, be is pakolt a zsákjába némi extra anyagot. Az első egy újabb filmelőzetes, mely első blikkre úgy tűnik, megegyezik a korábban nálunk is nagy tetszést aratott legelső videóval, ám a figyelmes szemlélő új kameraállásokat, vágásokat, és képkockákat fedezhet fel benne, főleg a vége felé kezd izgalmassá és újszerűvé válni a cucc.

A másik anyag egy érdekes, 3D-s „mozgó állókép”. A játék egyik képkockája van kimerevítve, melyen egy, a város felett lebegő helikopter látható, amint a katonák köteleken épp elhagyják azt, e körül forog a kamera. QuickTime lejátszó szükséges hozzá, bár én javaslom inkább az ingyenes Media Player Classicot is, bővebben lásd a letöltések között!

Irány tehát a Letöltés szekció, jó szórakozást; természetesen amint elérhetővé válnak a friss információk, azonnal megosztjuk azokat veletek!