• Ingyen kipróbálható lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War zombimódja
  • A próba során három játékmódban is szembeszállhatunk az élőholtakkal
  • Az akció január 14-én kezdődik és január 21-ig tart

A Treyarch-féle Call of Duty epizódoknak régóta szerves részét képezi a zombimód, és nincs ez máshogy a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops Cold War esetében sem. És hogy mégis mit szeretnek annyian az előholtak mészárlásában, arról hamarosan a saját szemünkkel is meggyőződhetünk, január 14. és 21. között ugyanis bárki számára ingyenesen elérhető lesz a játékmód.

bocw-zombies-trial-001.jpg

A próbahét alatt összesen háromfajta megmérettetésben vehetünk részt: a Die Maschine egy Lengyelországban található, második világháborús laborba kalauzol el minket, ahol vissza kell vernünk a hullámokban támadó zombikat, miközben a címszereplő Die Maschine titkát is megfejtjük. A Cranked játékmód ezt a receptet dobja fel egy időzítővel: onnantól kezdve ugyanis, hogy megjelenik az első zombi a térképen, elindul a visszaszámlálás, ami ha eléri a nullát, karakterünk meghal, és csak az élőholtak lelövésével szerezhetünk plusz időt.

Végezetül pedig a PlayStation tulajok kipróbálhatják az Onslaught játékmódot is, mely egy két játékosra optimalizált zombimód variáns a Call of Duty: Black Ops Cold War multis pályáin.