• A Call of Duty: Modern Warfare-ban nem lesz battle royale mód
  • Legalábbis a megjelenéskor
  • Mert a pletykák szerint jövőre megkapjuk ezt is hozzá
  • A Battlepass szintén ehhez lesz elérhető

A Call of Duty: Modern Warfare sok tekintetben próbál visszatérni a sorozat gyökereihez, és az eddigiek alapján ez sikerülni is fog neki. Az egyik dolog, amit ennek a célnak az oltárán feláldoztak, az a battle royale játékmód, ami a Black Ops 4-ben igen nagy sikert aratott. De lehet, hogy mindez csak ideiglenes.

A TheGamingRevolution értesülései szerint most, hogy a játék elkészült, az Infinity Ward elkezdett a megjelenés utáni tartalmakon dolgozni, amik között kiemelt fontossága van a battle royale módnak. Sőt, az informátor azt is tudni véli, hogy a projekt januárban zárul le, és free-to-play lesz.

Emellett állítása szerint a Battlepass szintén változáson esik át, a Call of Duty: Modern Warfare esetében csak a battle royale-hoz lesz elérhető, ha ez a játékmód megjelenik, akkor kerülnek bele a supply dropokba a különféle elemek.

Bár érdemes mindezt fenntartásokkal kezelni, a pletyka nagyon is megalapozottnak tűnik, hiszen a bétaváltozatban mind a battle royale módra, mind a mikrotranzakcióra utaltak nyomok – bár utóbbiról azt állította az Infinity Ward egyik dolgozója, hogy ilyesmin nem dolgoznak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!