• George Miller a Mad Max-előzményfilmről beszélt
  • Nem Charlize Theron fogja alakítani a fiatal Furiosát

Nem először hallani már arról, hogy a Mad Max-filmek szülőatyja, George Miller előzményt készítene a legutóbbi részhez, a hat Oscar-díjat begyűjtő Mad Max - A harag útjához, a The New York Times-nak adott interjújában pedig ismét beszélt a projektről, amely Furiousa karakterére fókuszálna.

charlize-theron-nelkul-keszul-a-mad-max-a-harag-utja-elozmenye.jpg

Sőt, úgy tűnik, hogy a feltételes módot is lassan elvethetjük, miután a Miller és a Warner közti jogi háború csendesedni látszik, a rendező pedig azt is elmondta, hogy már zajlanak az előkészületek, jelenleg ugyanis a főszereplőt keresik, miután Charlize Theron végül nem fog visszatérni.

"Sokáig azt hittem, hogy CG-fiatalítás segítségével megtarthatjuk Charlize-t, de szerintem még nem tart ott a technológia. A merész próbálkozások ellenére - mint amit Az írben is láthattunk - szerintem még mindig megfigyelhető az uncanny valley jelenség. Mindenki próbálja áthidalni, különösen a japán videojáték-dizájnerek, de szerintem még mindig meglehetősen széles" - mondta Miller.

Theron tehát nem tér vissza, mások viszont igen: például Colin Gibson, aki a Mad Max - A harag útja látványtervezőjeként egyike volt azoknak, akik Oscar-díjat kaptak a 2006-os gálán. További részletek azonban egyelőre nem derültek ki a projektről.