• Június 8-án debütál a Chivalry 2 PC-re és konzolokra
  • Március 26-tól pedig indul a játék zárt bétája
  • A fejlesztők a bejelentést egy vadonatúj trailerrel is megünnepelték

Multira kihegyezett, középkori csataszimulátorokból nincs olyan sok a piacon, ezért is várják sokan a Torn Banner Studios által jegyzett Chivalry 2 megjelenését, mely pontosan ezt a piaci rést hivatott betölteni. A játékot sajnos egyszer már el kellett halasztani, hogy a fejlesztők hozni tudják az elvárt minőséget, most azonban befutott az új megjelenési dátum, mely nem más, mint június 8., de az előrendelők már március 26-tól is kipróbálhatják, milyen a középkori harcmezőkön kaszabolni a zárt bétának hála.

A Chivalry 2 egy multis, belső nézetet használó játék, ahol középkori környezetben és középkori fegyverekkel eshetünk neki egymás torkának. A kaszabolás azonban nem merül ki annyiban, hogy bőszen kattintgatunk mindenkire: a fejlesztők ígérete szerint a harcrendszer az elődjénél is valósághűbb és összetettebb lett, így valóban el kell sajátítanunk a kardforgatás minden csínját, ha életben akarunk maradni a harcmezőn, a kombórendszer kiaknázásáról már nem is beszélve.

A Chivalry 2 PC-re (Epic Store exkluzívként), PS5-re, Xbox Series X-re és S-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezik, valamint támogatni fogja a platformok közti játékot.