• Jön a Cities: Skylines - Campus
  • Május 21-én jelenik meg a kiegészítő

Ha csak a Cities: Skyline méretesebb kiegészítőit vesszük figyelembe, volt már itt hóesés (Snowfall), éjszakai élet (After Dark), tömegközlekedés (Mass Transit), természeti katasztrófák (Natural Disasters), Parkokat és ipartelepeket építettünk (Parklife, Industries), és zöld technológiával vérteztük fel városunkat (Green Cities). És akkor még szót sem ejtettünk az apróságokról, a különféle épület- és zenecsomagokról, meg a pár ingyenes extráról.

Az immáron négy éves Cities: Skylines kiegészítőinek pedig csak nem akar véges szakadni, na nem mintha bánnánk ezt, a rajongók meg valószínűléeg pláne nem teszik, úgyhogy van egy jó hírünk számukra: május 21-én érkezik a következő. A Campus alcímet viselő DLC-ben egy komplett egyetemvárost húzhatunk fel a Parklife-ból és Industries-ból megismert módon, oktató - és kutatóépületekkel és amerikai mintára saját sportpályákkal együtt.

cities-skylines-campus.jpg

Három irányvonalra fókuszálhatunk majd, kereskedelmi, művészeti és tudományegyetemet egyaránt létesíthetünk. Emellé kapunk egy új rádióállomást is (Deep Focus, külön DLC), illetve egy content creator packot (szintén külön DLC) egy halom épülettel. Mindemellett az alapjátékot is frissítik picit ingyen mindenkinek, új járművek, határozatok, két új könyvtár zárja a sort.