• A Cities: Skylines sem úszta meg a warezhuszárokat
  • A kiadó azonban nem aggódik
  • Jobb és kényelmesebb élménnyé akarják tenni a megvett játékot
  • Ingyenes kiegészítőkkel, frissítésekkel és modtámogatással jelentkeznek majd

A frissen megjelent Cities: Skylines, mint az összes többi, PC-re kiadott játék, a kalózok célpontja lett, vagyis sokan inkább illegális úton szerzik be a programot, mintsem, hogy fizessenek a fejlesztőknek és kiadónak -- a Paradox Interactive azonban nem aggódik, van egy tervük.

A Paradox portfóliójáért felellős alelnök, Sham Jorjani Twitteren mondta el, hogyan akarnak küzdeni a kalózok ellen, a megoldás pedig nagyon egyszerű: jobb szolgáltatás fognak nyújtani. Ezt ingyenes tartalmakkal, frissítésekkel és modtámogatással kívánják elérni, hogy jobban megérje, kényelmesebb legyen Steamen használni a játékot, mint illegálisan letölteni azt.

„Arról szól az egész, hogy jobb szolgáltatást nyújtsunk. Ezzel küzdünk a kalózok ellen, hogy jobbá tesszük a fizetős élményt.” -- mondta Jorjani.

A Cities: Skylines eközben szép sikereknek örvend, a játék ugyanis a megjelenésének első 24 órájában 250 ezer példányban kelt el, ezzel a Colossal Order alkotása a Paradox Interactive felhozatalának eddigi leggyorsabban fogyó darabja.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!