CliffyB, azaz Cliff Bleszinski májusban jelentette be, hogy a LawBreaker csúfos bukása után bezárta a Boss Key Productions-t. Ezzel a Radical Heights-nek is befellegzett, annak ellenére, hogy a bezárás után a szerverek még üzemben maradtak, de már senki sem fejezi be a korai hozzáférésben elérhetővé tett játékot.

Nos, egy bizonyos Joshua Heitz úgy döntött, köszörüli kicsit a nyelvét CliffyB-n Twitteren. Hogy pusztán frusztráltságból vagy, mert jobb dolga nem volt, az jó kérdés, bár erősen feltételezhető, hogy az utóbbi eset áll fenn. Joshua ugyanis ebben a hónapban regisztrált Twitterre, egy tweetje sincs és egyetlen üzenetet küldött csak, amiben ez állt:

„Nem fogjátok visszatéríteni a pénzt a játékosoknak, akik veletek tartottak és arra költötték a pénzüket, hogy fenntarthassátok a tartalmakat. Cliff, felnéztem rád a Gears of War napjaiban, és szomorúan látom, hová jutottál. Azt kívánom, hogy térj vissza. Most minden pénz kárba veszett.”

A tweet Bleszinskinek szólt, akit úgy tűnik, szíven talált, mert imigyen válaszolt: „kifizettem az alkalmazottaimat, a nyugdíjjárulékot és az egészségügyi biztosítást – még a stúdió bezárását követő hónapokban is. Így törődhettek a családjukkal. Két évig nem vettem fel a fizetésemet. Értem, hogy szomorú vagy, de az istenit, az ilyen szarságok miatt nem készítek SOHA TÖBBÉ egy újabb játékot.”

Persze lehet, hogy CliffyB csak a pillanat hevében írta, amit írt, és később, néhány év múlva mégis belevág egy új játékba. Egy viszont biztos: pár évre tényleg szünetet akar tartani, hogy többet lehessen a családjával, ezt a Boss Key bezárásakor határozta el.

cliffyb-cliff-bleszinski.jpg