GURU Extra A hírek popupjaA korán kelő és iskolakerülő játékosok már a nyitáskor szembesülhetnek az esemény első fázisával, mivel egy hat méter magas Modern Warfare 2 mászófal várja azokat a vállalkozókedvű egyéneket, akik nemcsak a gép előtt ülve rettenthetetlenek, hanem a magasban is megállják a helyüket. És hogy miért érdemes kockáztatni a szédítő magasságot? A legügyesebb versenyző éjfél után egy MW2-es X360 Elite konzol boldog tulajdonosa lesz.

Természetesen a szervezők gondoltak a kevésbé edzett játékostársainkra is (valószínű, hogy ők lesznek többségben), így délután kettőtől a helyszínen kiállított gépeken multiplayer versenyt rendeznek. A fődíj itt is egy MW2-es Xbox360 Elite lesz, szóval érdemes eljönni és megküzdeni a többiekkel. Nevezni a helyszínen lévő rendkívül csinos hoszteszeknél lehet.

A játék november 10-én 00:01 perckor kerülhet legkorábban a vásárlók kezébe, a nyereményeket is ekkor adják át. Az első ötven vásárlónak külön meglepetéssel kedveskedik a Media Markt.

Menjünk hát és ünnepeljük közösen annak a játéknak a megjelenését, ami az elkövetkezendő években uralni fogja a multiplayer játékok piacát. 14 millió ember nem tévedhet!

Időpont: 2009. november 9. (hétfő) reggel 10-től éjfélig

Helyszín: Budapest, Media Markt Pólus Center