A Colin McRae sorozatról nem nagyon lehet elfogulatlanul beszélni: a több esztendeje jelen levő széria hatalmas rajongótáborral rendelkezik – éppen ezért nem csoda, hogy minden bizonnyal több ezren várjuk a DIRT címet viselő folytatást, bármilyen formában. Imáink pedig meghallgattattak, hiszen megjelent egy demonstráció a cuccból.

A közel egy gigabájtos bemutatóban ráadásul három játékmódban is bűvészkedhetünk:
  • Hegyifutam Itáliában; a szardíniai rali Mounte di li Conchi etapján, egy Mitsubishi Lancer Evo IX volánjánál próbálhatjuk megdönteni az időrekordot, akár multiban is, egy 100 fős mezőnyben.
  • Sárdagasztás a Bark River Off Road Racewayen, Michiganben, kilenc gépi ellenféllel szemben, egy V8-as, 650 lovas buggyval.
  • És a nagy párbaj: Németországban, az Avelsbachring kanyargós asztfalcsíkján magával a legendás skót raliversenyzővel, a szériának nevet adó Colin McRae-vel mérhetjük össze tudásunkat; mindketten egy-egy Subaru Impreza WRX STI spec Cs-t terelgethetünk, Colin kocsiján a 2006-os Summer X-Games No Fear festés díszeleg.
Most végre kiderül, mennyire voltak reálisak a megjelent képek és videók. Öveket becsatolni, bukósisakot fel, irány a pálya!