Az egész napos LAN Party keretein belül első ízben csaphatnak össze Magyarország stratégái, és bizonyíthatják rátermettségüket az Electronic Arts Command & Conquer 3 játékában. A több mint 150 000 forint összdíjazású verseny teljesen nyitott mind a versenyzők, mind a látogatók előtt.

A versenyben való részvétel előfeltétele egyéni játékosok és csapatok számára egyaránt a regisztrációs oldalon történő nevezés, valamint a helyszínen egy darab, eredeti Command & Conquer, vagy bármely Electronic Arts valósidejű stratégiai játék felmutatása (Armies of Exigo, A Gyűrűk Ura™ – Harc Középföldéért™, vagy A Gyűrűk Ura™ – Harc Középföldéért™ 2).

A regisztráció a Command & Conquer 3 Tiberium Wars hivatalos közösségi oldalán történhet, melynek címe: www.cnctw.hu. Az oldalon az egyéni játékosok mellett a két fős csapatoknak már végleges felállásukban kell jelentkezniük. A nevezettek a versenyszabályzatban meghatározott pályákon fogják küzdelmeiket csoportmeccsekben folytatni, melyeket a döntőkben már egyenes kieséses rendszer vált fel.

Az esemény jellegétől függetlenül senki sem hozhatja magával saját számítógépét. A versenyzők számára a helyszínen 48 darab felső kategóriás munkaállomás áll majd rendelkezésre, melyekhez Logitech játékvezérlők és billentyűzetek csatlakoznak.