• Ingyenes a Company of Heroes 2
  • Az akció hétfő este hétig érvényes
  • A DLC-ket pedig 75%-al olcsóbban vehetjük meg
  • Company of Heroes 2 teszt

A Company of Heroes 2 megjelenésének ötödik évfordulóját ünnepli (bár maga a játék technikailag már elmúlt öt éves, hiszen 2013 júniusában jelent meg), méghozzá nem is akármilyen módon. A SEGA úgy döntött, hogy a jeles alkalomból ingyen osztogatja a játékot, valamint annak minden DLC-jét is leárazza 75%-al, hogy teljes legyen az ünnepi hangulat.

Ahhoz, hogy meg tudjátok szerezni a Company of Heroes 2-t, nem kell mást tennetek, mint felkeresni a játék steames adatlapját, és ott a Játék indítása gombra kattintanotok. Fontos kiemelni, hogy nem csak egy ingyenes hétvégéről, vagy valami hasonló próbakörről van szó, a játék az akció vége után is a könyvtáratokban marad. Nem árt azonban sietni, hiszen a lehetőség csak korlátolt ideig él, egész pontosan helyi idő szerint hétfő este hétig tudtok ingyenesen hozzájutni a Company of Heroes 2-höz.

Ez azonban még nem minden: a játék eddigi legnagyobb 2v2 vesrenyének, a The Anniversary Classic-nak is most hétvégén lesz a döntője. Itt összesen nyolc csapat csap majd össze a több mint 20 ezer dolláros összdíjazásért, az eseményt pedig a Relic Twitch csatornáján lehet majd követni. Illetve további jó hír, hogy a következő héten egy nagy frissítés is érkezik a játékhoz: a fejlesztők összesen 10, jelenleg gyengébb parancsnok komoly újragondolását ígérik az USF Tech rendszer fejlesztése és néhány apróbb változtatás mellett.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!