Conan, a barbár nyakas csávó, aki sosem adta fel, a nevéből készült Age of Conan fejlesztőit is hasonló fából faragták -- legalábbis, ami az Xbox 360-as verzió fejlesztését illeti. Craig Morrison, a Funcom egyik fejese kijelentette, hogy a cég még mindig dolgozik a konzolos verzión.
 
Conan nem adja fel Xboxon!"Egy kicsi, ám annál elszántabb csapat hegeszti a Microsoft platformjára készülő verziót" -- nyilatkozta a cégvezető egy nemrég leadott élő interjújában. "Még mindig tervezzük tehát a kiadást, de ennél több részlettel sajnos nem tudok szolgálni." -- tette hozzá Morrison.

Aki arra számít, hogy közeljövőben nyüstölheti majd a játékot Xbox 360-on, annak le kell törnöm a reményeit, ugyanis a csapat állítólag "technikailag rendkívül sokféle problémával áll szemben." Amin egyébként nem is csodálkozom, ugyanis a játék PC-s megjelenésekor több bug volt benne, mint amit korábban máshol alfa-verziókban láttam...

Az Xbox 360-as verzióról egyébként már 2006 decemberében esett szó, ám azóta ez az első konkrét nyilatkozat, hogy a lagymatag PC-s eredmények ellenére is dolgoznak a konzolos változaton.