• Bemutatkozott a Corruption 2029, a The Bearded Ladies következő játéka
  • Mely egy körökre osztott, posztapokaliptikus, Epic Store exkluzív cím lesz
  • Megjelenés február 17-én

Új játékon dolgozik a Mutant Year Zero mögött álló The Bearded Ladies csapata, ráadásul már a megjelenésre sem kell sokat várni, hiszen a premier a tervek szerint jövő héten esedékes. Tekintve, hogy a Mutant Year Zero 2018 egyik igen kellemes meglepetése volt, izgatottan várjuk, ezúttal mit tesznek le a fejlesztők az asztalra, főleg annak a fényében, hogy új projektjük az eddigiek alapján sokat merít majd az előző játék receptjéből.

corruption-2029-02.png

A Corruption 2029 a Mutant Year Zeróhoz hasonlóan egy körökre osztott stratégiai játék lesz, ami a posztapokaliptikus közeljövőben játszódik, mikor Amerikát megtámadja egy új, idegen faj. A mi feladatunk természetesen az lesz, hogy implantokkal felerősített embereink kis csoportját irányítva visszaverjük ezt az inváziót, kerül amibe kerül. A készítők felvállaltan sok inspirációt merítettek az XCOM-ból és a Terminátorból, ami az első képeken és trailereken erősen meg is látszik, mi pedig érdeklődve várjuk, hogy mi sül ki ebből a kombinációból.

A Corruption 2029. február 17-én debütál PC-re, azonban egyedül az Epic Store-ban lesz majd kapható. Arról, hogy tervezik-e a Steamen is megjelentetni a játékukat, a fejlesztők egyelőre nem nyilatkoztak.