• A Crackdown 3 jövőre tényleg megjelenik
  • Mikrotranzakcióktól azonban nem kell tartanunk

Már nem is számoljuk, hányszor halasztották el a Crackdown megjelenését, de alsó hangon is legalább két évet csúszott a játék a tervezetthez képest. És bár idén sem jelenik már meg, nem kell rá sokat várni, az ünnepi szezon lecsengése után, februárban már Terry Crews alteregójával bonthatjuk le a fél világot. Persze hisszük, ha látjuk, de egy jó hírünk már van.

A Windows Centralnak adott interjúból kiderült, hogy a manapság roppant divatos mikrotranzakiciók és lootboxok nélkül jelenik majd meg a játék. Ehelyett játék közben, különféle feladatok teljesítésével vagy fejlődésünk jutalmaként kapunk mindenféle hasznos (vagy éppen haszontalan) extrákat.

„Egyelőre nem kötelezzük el magunkat semmi mellett, még mindig próbálgatjuk, hogy mi lenne a legjobb. Azt keressük, amit az emberek szórakoztatónak találnak, finomítjuk az egyensúlyt és így tovább. Azt is tudjuk, hogy nem akarunk mikrotranzakciókat, és nem akarunk lootboxokat sem. Lesznek feloldható dolgok, fokozatosan egyre királyabb cuccok. Hogy a szerzett rang vagy játszott meccsek száma után adjuk őket, még nem tudjuk, de több száz feloldható cuccunk van” – mondta el Joseph Staten, a játék kreatív direktora.