• A Crossroads Inn egy szimulátor játék, amiben egy saját kocsmát menedzselhetünk
  • Elindult a Kickstarter-kampány, ahol támogathatjuk a fejlesztést
  • A The Witcher 3 zeneszerzője is dolgozik a játékon

A Steamen bóklászva már korábban is szembejöhetett veletek a Crossroads Inn név, hiszen a legyen Kraken Unleashed fejlesztését már tavaly nyáron bemutatták. Most azonban itt az alkalom, hogy újból foglalkozzunk egy kicsit vele - két okunk is van erre.

crossroads-inn.jpg

Rengeteg különféle dolgot menedzselhettünk már a videojátékok világában, saját kocsmát azonban eddig nem túl gyakran. A Crossroads Inn erre adja meg a lehetőséget: létrehozhatunk egy tavernát, mely Delcrys földjén, éppen három királyság határán fekszik, a legfontosabb kereskedelmi utak kereszteződésében. A gazdasági helyzet viszont nem a legjobb, éppen ezért nem lesz egyszerű feladat a biznisz felfuttatása - már csak azért sem, mert a vendégek számos különböző társadalmi rétegből érkezhetnek, így gyakran egymásnak ellentmondó érdekeket kell kiszolgálni.

Na de nézzük a friss híreket! Egyrészt elindult a Crossroads Inn Kickstarter-oldala, ahol bárki támogathatja a projektet, ha szimpatizál az alapötlettel. Másrészt pedig egy nem kis név csatlakozott nemrég a stábhoz, a játék dallamait ugyanis a The Witcher 3 zeneszerzője, Marcin Przybylowicz szállítja majd, vagyis zeneileg erősnek ígérkezik a játék.

A Kraken Unleashed "kocsmaszimulátora" a tervek szerint PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni első körben, várhatóan még a tavasz folyamán. Odafent egy korábbi gameplay trailert nézhettek meg róla.