Crysis demót kapunk hamarosan!Végre-valahára megtört a jég és pontos dátumot kaptunk minden idők egyik legjobban várt játékának demójáról, illetve annak megjelenéséről. Tegnap már megemésztettük közösen a trilógiára bővülést, s úgy tűnik, ma sem kíméli meg gyenge idegzetünket a Crytek gyermekei.

Alexander Marschal -
Crytek kommunikációs menedzser - közölte az örvendetes hírt, miszerint nemsokkal sulikezdés után, tehát szeptember 25-én érkezik játékuk hivatalos demó változata. A publikált Crysis-messiásban egy egyjátékos missziót játszhatunk végig - biztosra veszem, hogy még a játék korai fázisában, tehát nem űrlények ellen -, s a fejlesztők elmondása szerint lesz egy hatalmas meglepi is benne. Mi a fenét lehet erre még mondani, emberek? A gépet sürgősen tupírozzátok fel, ha szükséges, és mindenképpen készítsétek be a szívgyógyszert, mert van egy olyan érzésem, hogy kapunk az arcunkba egy kis akciót.

Itt lentebb pedig hadd szerepeljen még egyszer az a hangulatos kis trailer, mely már szétfeszíti az amúgy is labilis állapotban lévő idegrendszerünket: