• Bejelentették a To the Moon-saga harmadik felvonását
  • Az Impostor Factory 2020 végén érkezik

A 2011-ben megjelent To the Moon az érzelmi töltetet tekintve az évtized egyik legerősebb játékélménye volt, annak ellenére, hogy az egész az RPG Maker XP motorral készült, a 2014-es utód, a Finding Paradise pedig folytatta a sort. Most pedig jön az újabb epizód, amely - az elődhöz hasonlóan - önmagában is teljes értékű lesz, de azért az univerzumhoz is kapcsolódik majd valamilyen módon: ez az Impostor Factory névre hallgat.

csapokkal-es-idoutazassal-jon-a-to-the-moon-saga-harmadik-felvonasa.jpg

Mondani sem kell, természetesen most is a történet lesz a középpontban, ami igen kacifántosnak ígérkezik: egyelőre maga a leírás is zavaros. Adott például két tudós, akik lehetővé teszik az emberek számára, hogy újraéljék az életüket a kezdetektől. De ott van Quincy is, aki egy kúria eldugott szobájában egy időgépre lel. És valahogy Lovecraft által inspirált csápok is bejönnek a képbe. Sajnos maga a trailer sem egyértelműsíti a helyzetet különösebben, de talán éppen ettől izgalmas az egész.

Az Impostor Factory jelen állás szerint 2020 végén érkezik PC-re - reméljük, legalább olyan emlékezetes lesz, mint elődei.