• Kodzsima szerint némi lemaradásban vannak a tervekhez képest
  • Hivatalos megjelenési dátuma tovább sincs a játéknak

Megjelenési dátummal ugyan soha nem rendelkezett Kodzsima Hideo új játéka, az eredetileg 2016-ban bemutatott Death Stranding, sokan reménykedtek azonban abban, hogy a PS4-exkluzív akár már 2019-ben megjelenhet - annak ellenére is, hogy a rendező nemrég azt monda, odébb van még a premier. Nos, az optimisták kedvét most kénytelenek vagyunk elrontani egy kicsit, Kodzsima ugyanis elárulta, hogy némileg rosszabbul állnak a vártnál - bármit is jelentsen ez.

csuszasban-van-a-death-stranding-fejlesztese.jpg

Kodzsima a J-Wave.co.jp számára adott interjút, melyben így nyilatkozott, amikor rákérdeztek arra, hogy haladnak a munkálatok.

"Sok stúdiónál megesik, hogy csúszásban vannak a tervezett megjelenéshez képest. A Death Stranding is némileg le van maradva az eredeti tervtől, de nem nagy a késés."

Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, arról legfeljebb találgatni tudunk, hiszen konkrét időpontokról ezúttal sem esett szó. Ez alapján azonban nem úgy hangzik, mintha tényleg az utolsó simításoknál tartanának - na nem mintha meglepetésnek számítana egy Kodzsima-játék csúszása...