• Bemutatkozott a Cyber Shadow
  • Ez egy 8-bites érát megidéző akció-platformer lesz
  • A Yacht Club Games fogja kiadni PC-re és konzolokra

A Shovel Knight mögött álló Yacht Club Games a hónap közepén már belengette, hogy készülnek valamivel a PAX East rendezvényre, most pedig végre kiderült, hogy miről is van szó: a várakozásoknak megfelelően egy új játékról, amit ők fognak kiadni.

cyber-shadow-hardcore-multidezes-a-8-bites-erabol.jpg

A Cyber Shadow egy több mint tíz éve készülő egyszemélyes projekt, amely Aarne "MekaSkull" Hunziker szerelegyermeke. Ezt karolta fel most a YCG, így az elmúlt egy évben igen komoly haladást sikerült összehozni.

Az akció-platformer mind látványában, mind pedig játékmenetében a 8-bites érát idézi meg: olyan játékok alkotják a referenciahalmazt, mint a Ninja Gaiden vagy a Contra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

"Ez egy NES-stílusú játék a Mariót idéző pályadizájnnal, a Ninja Gaiden nehézségével, a Contra ellenféldizájnjával és a Batman darkos esztétikájával" - így jellemezte játékát a készítő.

Alább a játék első trailerét is megnézhetitek, amely tényleg olyan képet fest a Cyber Shadow-ról, mintha egy modernkori NES-cím lenne.

A Cyber Shadow egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, azt azonban már tudni, hogy PC mellett PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is érkezik.