• Júniusban lehet, hogy megérkezik az első DLC
  • Ez visszaállíthat korábban törölt tartalmakat
  • 20-30 GB-os DLC-kre számíthatunk

A CD Projekt RED beszámolója szerint minden problémája ellenére a Cyberpunk 2077 remekül fogyott, és csak alig 33 ezer példányt kellett visszatéríteniük – bár ebbe nincs benne a PS Store és a Microsoft Store által visszaadott példányok. Mindeközben a játékot folyamatosan javítják, s bár valószínűleg a leköszönt konzolgeneráción sosem lesz tip-top a játék, már most sokkal jobb állapotban van, mint a megjelenés napján volt.

És úgy tűnik, június 10-én egy combosabb tartalmi frissítés is érkezik. A Redditen tűnt fel a hír, amely szerint valaki az Epic Games Store-ban fellelhető Cyberpunk 2077 fájlait vizsgálva rálelt egy content1 nevű állományra, ami a szivárogtató szerint visszaállít majd több törölt játékelemet is.

A szivárogtató arra is rávilágított, hogy minden DLC dedikált szerverkapacitással bír, ebből meg lehet becsülni azok méretét. Ebből kiindulva állítja, hogy lesznek 20 és 30 GB-os tartalmi kiegészítők is. Azt azonban fontos leszögezni, hogy mindezt a CD Projekt RED még nem erősítette meg.