• December 23-án debütál az Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély a Netflixen
  • Régi ismerősök meglátogatják gazdag barátjukat Görögországban, aki egy játék során meghal
  • Főszerepben Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista

A karácsony előtti premiercsokor részeként kerül a Netflix képernyőjére december 23-án a Tőrbe ejtve második része. Benoit Blanc nyomozó ezúttal a görög tengerparton pihenné ki fáradalmait, amikor ismét elszólítja a munka – vagyis egy gyilkosság. Az ügy középpontjában egy dúsgazdag férfi áll, aki meghívja hajójára régi barátait és Blanc-t. Izgalmas gyilkossági-nyomozós játékra készül a társaság, ami aztán valósággá válik, amint azt a házigazda a parti elején megjósolja.

mv5bzwy1ymq0mjutndrizs00ntnklwfjymetmtiynwuwzjk5y2yyxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az író-rendező pozíciójában visszatér Rian Johnson, aki a 2019-es nyitány mozisikere után streamingtörténeti rekordösszegért adta el a következő két epizód jogait a Netflixnek. Ismét patinás színészgárdát igazolt a kamera elé: Daniel Craig mellett Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline és Kate Hudson alakítják a főszereplőket. Immár magyarul is látható a film előzetese. Nektek hogy tetszik? Megnézitek még az ünnep előtt?