A Sony a hétvégén megtartott D23 konferencián jelentette be, hogy november 17-én három, Star Wars tematikájú PS4 konzolcsomagot is ki fognak adni. A felhozatal legegyszerűbb darabja egy fekete, 1TB-os merevlemezzel szerelt konzolt, egy szintén fekete kontrollert, valamint a Star Wars Battlefront egy példányát tartalmazza. 

star-wars-ps4-battlefront.jpg

Ennél sokkal érdekesebb a Limited Edition Star Wars Battlefront PS4 bundle és a Limited Edition Disney Infinity 3.0: Star Wars PS4 bundle. Mind a kettőben egy fekete, 500 GB-os, Darth Vader fejével és Star Wars logóval díszített konzol, illetve egy, Vader ruhája által inspirált kontroller található, a mellékelt játék pedig az előbbi esetében a Star Wars Battlefront Deluxe Edition, míg utóbbinál a Disney Infinity 3.0 Edition, amihez a Disney Infinity Base, a Rise Against the Empire Play Set Pack és az exkluzív Boba Fett figura is jár. 

star-wars-ps4-disney-infinty.jpg

Mindezeken kívül mindhárom csomag egy letöltő kódot is tartalmaz, amivel négy klasszikus Star Wars játék felújított és trófeákkal kiegészített változatát kapjuk meg. Ezek a játékok a Super Star Wars, a Star Wars: Racer Revenge, a Jedi Starfighter és a Star Wars Bounty Hunter.

A Sony nem mondta, hogy a csomagok mennyibe fognak kerülni.