A magyar Neocore műhelyében készül a The Incredible Adventures of Van Helsing, mely stílusát tekintve egy akció-szerepjáték. Főhősként a legendás szörnyvadász, Van Helsing fiát testesítjük meg, aki apja nyomdokaiba lép, s igyekszik minél több szörnyűséget eltenni láb alól. A játékmenet természetesen teljes mértékben ragaszkodik a választott zsáner szabályaihoz, így aki jól szórakozott mondjuk a Diablo- vagy Torchlight-játékokkal, az itt is megtalálja a számítását. 

A The Incredible Adventures of Van Helsing hamarosan a boltokba kerül, a csapat ugyanis május 22-ét tűzte ki céljául. Ajánlott fogyasztói ára 15 dollár, de érdemes lehet már most benevezni a játékra, ugyanis az előrendelés mellé egy bétakulcs jár, hogy idő előtt ízlelhessük meg azt, amit a magyar srácok összehoztak.

A játékkal kapcsolatos friss hír még, hogy érkezett egy új videó. Ebben a korábban már bemutatott társunk narrációja mellett tudhatunk meg minden fontos részletet karakterünk fejlődéséről, az elérhető képességekről és egyebekről.

The Incredible Adventures of Van Helsing -- Megjelenés: 2013. május 22. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 20 GB