A RedLynx rövid idő alatt az Xbox Live egyik kedvenc fejlesztője lett a négymillió letöltésnél járó Trials sorozatával, melyből eddig konzolra két részt adtak ki. Sajnos a srácok a személyi számítógépeket a Trials 2 SE megjelenése után hanyagolták -- ám ezt a hibájukat hamarosan teljes mértékben jóváteszik, jön ugyanis a Trials Evolution: Gold Edition.

Az átirat március 22-én fog befutni, s az a különlegessége, hogy az első és a második rész valamennyi pályáját tartalmazni fogja (ez olyan 130 pályát jelent), hogy így egy csapásra tudjuk beérni konzolos testvéreinket. Az első játék pályáit a második rész javított, felturbózott grafikusmotorjával jelenítik meg, a játékmenet minden szempontból változatlan marad, lesz lokális- és online kooperatív mód négy fő számára, kapunk globális ranglistát, s természetesen ott lesz a robusztus szerkesztő is, amivel gyakorlatilag bármilyen akadálypályát elkészíthetünk.

További jó hír azok számára, akik nem kedvelik a digitális letöltéseket: lemezes formában is megszerezhető lesz a Ubisoft Shanghai műhelyében, a RedLynx felügyeletével készült játék. Az árakról még nem kaptunk tájékoztatást.