• A Netflix 450 millió dollárt fizetett Tőrbe ejtve 2. és 3. részéért
  • Visszatér a főszerepben Daniel Craig és Dave Bautista is feltűnik a filmben
  • Idén kezdődik a forgatás Görögországban

Váratlan sikert aratott tavaly a Tőrbe ejtve: 40 millió dolláros gyártási költségéből 311 milliós bevételt fialt és Rian Johnsont jelölték a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díjára. Utóbbi rögtön el is kezdte írni a folytatás szkriptjét, a Netflix pedig nemrég korszakos jelentőségű egyezséget kötött vele: a streamingszolgáltatók történetében példátlan nagyságú összegért, 450 millió dollárért megvásárolta a második és harmadik részt.

A folytatásban természetesen visszatér a Benoit Blanc nyomozót alakító Daniel Craig, a Deadline pedig megtudta, hogy Dave Bautista is csatlakozott a stábhoz. Utóbbi karaktere még nem ismert, és a film történetéről is egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy ismét sokszereplős bűntény ügyében fog nyomozni a főhős. A forgatás idén kezdődik Görögországban.

dave-bautista-varknives.jpg
(A kép forrása: Variety)

Bautista egyébként hamarosan feltűnik egy másik netflixes produkcióban, A halottak hadserege című Zack Snyder filmben, ill. láthatjuk majd a Dűnében, A galaxis őrzői 3-ban és sajtóértesülések szerint az Apple TV+ műsorán futó See új évadjában is, Jason Momoa testvérét alakíthatja majd.

Az első részben: az Agatha Christie regényeit idéző krimi története szerint nyolcvanötödik születésnapján meggyilkolnak egy milliárdos bűnügyi írót. Benoit Blanc nyomozó (Daniel Craig) a tökéletes alibivel rendelkező családtagok között igyekszik megtalálni az elkövetőt.