Daniel Suarez, a Call of Duty: Elite-et fejlesztő Beachhead Studios alelnöke a G4TV-nek árulta el, hogy december 1-én mindenhol elindul majd a szolgáltatás, és az összes, eddig leállított vagy korlátozott opciója működőképes lesz. Bár ez a dátum a konzolosokat érinti elsősorban, Suarez szerint a PC-s Elite-et sem kellene temetni.

"Mikor a bétát futtattuk, csak PC-n ment, mert azt hittük, hogy a felhasználók nagy része személyi számítógépről fog csatlakozni. Nos, minden bizonnyal elszámoltunk valamit, mert a modern Warfare 3 játékosok 80-90%-a konzolon játszik. (...) [A bejelentés] téves volt, szándékunkban áll valamit PC-re is kiadni. Nem tudjuk mikor, de nagyon szeretnénk. A legnagyobb baj, hogy a PC egy nyílt platform, és mint ilyen, szabad préda a csalóknak és a hackereknek."

A Call of Duty: Elite tehát egyelőre a konzolos eladások dominanciája, illetve a platform túl széles felhasználási lehetőségei miatt késik PC-re, a fejlesztők viszont a korábban elterjedt pletyka ellenére a személyi számítógépek tulajai számára is el akarják hozni a szolgáltatást.