A Brit Királyi Filharmonikus Koncertzenekar és Kórus egy Tomb Raider műsorral kedveskedik, az első játék megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. A darabot annak zeneszerzője, Nathan McCree komponálta, és Robert Ziegler vezényletével hallhatja majd a nagyérdemű. A jegyeket, amelyek potom 33,50 fonttól (kb. 12.300 HUF) kezdődnek, itt tudjátok beszerezni, ha élőben szeretnétek hallani a jól ismert taktusokat. 

A csodálatos muzsika közben pedig az elmúlt 20 év Tomb Raider-játékaiból vetítenek majd képeket egy óriási kivetítőn. Bizonyára emlékezetes lesz a lenge öltözetben feszítő pixel-Lara képeit nézni szimfonikus zenére egy óriási csarnokban…

Viccet félretéve, a Tomb Raider-sorozat jóval többet jelent ennél, és a mögöttünk álló két évtizedben többször is megmutatta, hogyan kell újraindítani és újra feltalálni saját magát. Mostanra a karakter a „szexi, de szögletes” nőből inkább egy női Bear Gryllsé avanzsált. Persze, még mindig van mit mutatnia nekünk!

A legutóbbi Tomb Raider-játék, a Rise of the Tomb Raider – amely megfelelően teljesített PC-n és Xbox One-on – október 11-én érkezik  PS4-re számos extrával megpakolva.

Mi több, 2018-ban jön az új Tomb Raider-film, főszerepben az Ex Machinából és a Dán lányból megismert Alicia Vikanderrel, aki amellett, hogy gyönyörű, már egy Oscar-díjat is magáénak tudhat az utóbb említett film legjobb női mellékszerepéért.

lara-croft-tomb-raider.jpg