• Levetette alcímét a Descent: Underground
  • Novemberben indul a játék bétája
  • Megjelenés jövő év elején

A Descent: Underground fejlesztését sem soroljuk majd a gondmentes projektek közé: a játék még 2015 áprilisában kelt életre a Kickstarter segítségével, csak hogy két évvel később, 2017 szeptemberében levegyék a korai hozzáférésű verziót az összes digitális áruházból. A fejlesztő Little Orbit ezt azzal indokolta, hogy „jobban tudjunk fókuszálni az egyjátékos módra, a tech-fákra és az összes király funkcióra, amiről beszéltünk”.

Az egy évnyi rádiócsend most megtört, kaptunk egy új trailert és egy bejelentést is, mely szerint a Descent: Underground mostantól egyszerűen csak Descent. Továbbá a játék bétaverziója novemberben elindul és minden előrendelő, valamint korábbi Early Access vásárló automatikusan részt vehet benne, végezetül pedig a megjelenésre jövő év elején kerülhet sor.

descent-2018.jpg

Egyelőre Steamen még nem él az előrendelési lehetőség, ehhez a fejlesztő honlapjára kell fáradnotok, deha nem bírtok magatokkal, ajánljuk figyelmetekbe az űrt betölteni igyekvő Sublevel Zero és Overload című alkotásokat is.

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon