• Szeptember 22-én érkezik a Destiny 2 új kiegészítője, a Beyond Light
  • Mely Európa jeges holdjára kalauzol el minket
  • Ahol nemrég aktiválódott egy eddig rejtett piramishajó

A Bungie egy ideje már utalgatott rá, hogy június 9-én leleplezik a Destiny 2 jövőjét, és ennek megfelelően ma egy rövid kis videóban be is mutatták a játék következő nagyobb lélegzetvételű kiegészítőjét, mely a Beyond Light nevet kapta a keresztségbe, és mely az Európa jeges holdján játszódik majd, ahol egy frissen aktiválódott piramishajó kavarja majd fel a kedélyeket.

destiny-2-beyond-light-01.jpg

Magáról a kiegészítőről egyelőre keveset tudni, de a készítők szerint ez majd folyamatosan változik a nyár folyamán, ahogy újabb és újabb részleteket lepleznek majd le a Beyond Lighttal kapcsolatban. Az már viszont most is biztosnak mondható, hogy érkezik majd egy új sebzéstípus a Stasis képében. A megjelenés viszont sajnos még kicsit odébb van: a hivatalos megjelenési dátum szeptember 22, azaz még bő három hónapot várnunk kell az új kiegészítőre.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a fejlesztők a Destiny 2 következő két kiegészítőjének a címét is leleplezték: 2021-ben jön majd a Witch Queen, míg 2022-ben a Lightfall, bár ezekről a címükön kívül semmit sem tudni jelenleg sajnos. A fejlesztők cserébe viszont elmondták, mit terveznek a játékkal hosszútávon: szerintük jelenleg nem gondolkodnak egy esetleges harmadik részben, helyette a Destiny 2 világát bővítenék, miközben a kevésbé népszerű és régebbi részeket rotációs rendszerben eltávolítanák, hogy a program ne duzzadjon kezelhetetlen méretekre.