A Bethesda tegnap még csak megszellőztette, ma viszont már be is jelentette a Dishonored második, s egyúttal utolsó letölthető tartalmát. Ez a The Brigmore Witches címet kapta, s pontot tesz az előző DLC-ben feltűnt Daud történetének végére.

A feladatunk ezúttal az lesz, hogy kipucoljunk egy boszorkáktól hemzsegő tanyát, megakadályozva ezzel egy pusztító rituálét, nem mellesleg pedig célunk az is, hogy meglakoljunk ama tetteinkért, amik az alapjáték eseményeit beindították. Ahhoz azonban, hogy megmentőt játszunk és vezekelhessük, el kell jutnunk a boszorkányokig, ami nem olyan könnyű, mint azt gondolnánk -- a The Knife of Dunwall eseményei után megnehezedett az életünk, így a város utcáin háborúzó bandák, a Dead Eels és a Hatters közt manőverezve kell eljutnunk a célunkig, ami különböző, Dunwall eddig sosem látott körzeteit bemutató mellékküldetéseken keresztül vezet majd.

A The Brigmore Witches DLC augusztus 13-án jelenik meg PC, Xbox 360 és PS3 platformra, 10 dollár/euró áron.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Dishonored -- Megjelenés: 2012. október 12. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 3000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 9 GB