Bemutatók

Bemutatóink között kiemelt helyen szerepel a legújabb Call of Duty, amit a szerkesztőségünk tagjainak Londonban mutattak be, és a szerencsések természetesen ki is próbálhatták a játékot. Az első élmények, és minden információ, amit csak az ötödik epizódról tudni lehet.

Persze ez még nem minden: összeszedtük a morzsákat a Gears of War 2-ről, mindent kiderítettünk a negyedik perzsiai hercegről, és kíváncsi tekintetünket a Warhammer 40K: Dawn of War 2-re is rávetettük. Kicsit elidőzünk a jövőben érkező MMO-knál is, elolvashatjátok a fejlesztőkkel készített Velvet Assassin interjúnkat, valamint lerántjuk a leplet az EA sportjátékterveiről is.

Dögmelegben is GuruDögmelegben is Guru

Tesztek

Egy hónap erejéig szűnni látszik az uborkaszezon, jó pár remek és egy egész kazal kevésbé jól sikerült játék tesztjével kedveskedünk nektek. Megérkezett az Alone in the Dark ötödik inkarnációja, végre itt a Devil May Cry negyedik etapja, töviről-hegyire kivesézzük az Age of Conant, gigatesztben mutatjuk be Indiana Jones LEGO kalandjait, autóőrülteknek itt a GRID, morcosoknak a The Incredible Hulk, megszállottaknak a Stronghold: Crusaders Extreme, állatvédőknek a Kung Fu Panda, vérszívóknak a Dracula: Origin, fantasykedvelőknek pedig a Narnia színeiben játszó Prince Caspian.

Új rovat indult Top5 Classic néven, ahol régebbi jóságokat ajánlunk ismét a figyelmetekbe, és itt a Futottak még... is, ahol az adott időszak legbotrányosabb egyedeit vesézzük ki röviden, de annál kegyetlenebbül. ]{redenc kolléga a lokalizálás rejtelmeibe vezet el minket egy cikk erejéig, ismét előtérbe kerül a játékerőszak, és találkozhattok a Nosztalguruban az első igazi digitális barbárral is.

Dögmelegben is GuruDögmelegben is GuruDögmelegben is Guru

Konzol

Az új generációs masinák területén is zajlanak a dolgok, itt a Ninja Gaiden 2, a Metal Gear Solid 4, a Civilization Revolution, és a The Bourne Conspracy. Impozáns felhozatal, annyi szent.

Ezen felül a megszokott hardver, mentőövek, Miguel a feje tetejére állította az egész Levrovot, nyereményjátékok is akadnak, szóval lesz itt minden, a stratégáknak kedvező Knights of Honor teljes játékunkról nem is beszélve - jó szórakozást mindenkinek!