Jómagam már repesve várom a holnapi napot, ugyanis nemcsak egy bugmentesítő Battlefield 4 javítással, hanem egy DotA 2 patch-csel is meglepnek majd engem. Ez utóbbi különösen érdekesnek ígérkezik, ugyanis nemcsak szokásos toldozgatásokat, hibajavításokat tartalmazza, hanem rengeteg újdonságot is hoz a játékba, köztük a régóta várt mentorrendszert, aminek segítségével egy tapasztaltabb játékos szárnyai alá vehet egy kezdőt, hogy kitanítsa őt a DotA 2 alapjaira.

A patch "kódneve" Three Spirit Update, ami nem véletlen, hiszen két új Spirit nevű hős is bekerül a DotA 2 világába a már meglévő Storm Spirit mellé. Az egyik a Earth Spirit, a másik pedig az Ember Spirit, melyek képességei igazán sokkolónak tűnnek az előzetes információk alapján -- reméljük, lesz alkalmunk kipróbálni őket a következő hetekben... Bővebben itt olvashattok róluk.

Különösen érdekesnek tűnik az új crafting-rendszer is, amely segítségével a nem kívánatos tárgyainkat kombinálva egy új, akár ritkább cuccot szerezhetünk magunknak, valamint megjelent a socketing névre hallgató funkció, azaz ékkőfoglalatokkal láthatunk el tárgyakat, melyekbe speciális köveket vagy rúnákat pakolva extra (többnyire vizuális) tulajdonságokkal ruházhatjuk fel kedvenc cuccainkat.

Ezenkívül érkeznek új kibontható ládák, Limited Heroes játékmódban a kieső játékosok helyét átveszik a botok, satöbbi, satöbbi. Nagy valószínűséggel soron következő DotA rovatunkban (1., 2., 3., 4. rész) komolyan kivesézzük majd a frissítést, addig pedig gyakoroljatok, gyakoroljatok, gyakoroljatok!