Bizonyára mindannyian hallottatok a stratégiai játékosok körében már-már legendává avanzsált sorozatról, a Warcraftról. A sikeres első részt még jobb második epizód követte, de a legnagyobb áttörést a harmadik rész jelentette. A népszerűségnek hála sorra jelentek meg a jobbnál jobb modok ehhez a remek alkotáshoz.
Ezek közül egy, és talán a leghíresebb eddig, a DotA (Defense of the Ancients). A játékot több ezren játsszák manapság, roppant népszerűségét elismerve számos komoly versenysorozat beválasztotta hivatalos játékai közé.

Nincs ez másképp a T-Online PG Cyber Café hálózattal sem, ahol most először rendeznek hivatalos DotA versenyt a hétvégén. A nevezés egészen péntek 20 óráig nyitott, így aki még nem tette meg, de szeretne részt venni, az gyorsan küldje be csapata névsorát a mamut@pgcc.hu címre, elérhetőségével együtt, vagy adja le mindezt a csütörtöki PC GURU LAN Party-n!

Ha már "első verseny", meg kell adni a módját, így egyből a nemzetközi porondra lépnek az alakulatok. A cseh és szlovák műkedvelőkkel közösen szállnak harcba a közel 40 egységet üzemeltető PGCC fődíjáért!
További információt és szabályzat a www.pgcc.hu oldalon található!

Ne feledjétek, hogy most csütörtökön PC GURU LAN PARTY, bővebb infót erre találhattok...