Mike Laidlaw BioWare-fejes a PAX-on beszélt a Dragon Age saga jövőjéről, úgymint a második rész DLC-iről és a kötelező folytatásról, melyen már dolgoznak a cégnél. Ami a letölthető tartalmakat illeti, Leliana, Flemeth, Varric és Morrigan biztos visszaköszönnek még, sőt, a nemrég kiadott Legacy is folytatódni fog, mert nagy sikert aratott a rajongók körében. Abban viszont egyetértettek a fejlesztők, hogy a boss mesterséges intelligenciája hagyott maga után kívánnivalót, úgyhogy az is frissül majd egyszer.

Dragon Age 2 DLC-k jönnek, na meg Dragon Age IIIDragon Age 2 DLC-k jönnek, na meg Dragon Age IIIDragon Age 2 DLC-k jönnek, na meg Dragon Age III

Ami a Dragon Age III-at illeti, tény, hogy még nem jelentették be, ennek ellenére viszont készül, sőt, a sztoriról is tudni ezt-azt. A történet szerint Ferelden a mágusok és a templomosok polgárháborúját nyögi, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy csillapítsuk a kedélyeket. Új bejárható terület lesz Orlais és Tevinter, méretük pedig sokszorosa lesz az eddig látottaknak. Maga az író, David Gaider is megszólalt az ügyben: az első rész Szürke Kamarása nem tér vissza, ahogy Hawke sem, esélyes tehát, hogy új hőst kell indítanunk. Továbbá lehet, hogy lesz kooperatív mód, de nem valószínű -- erről még döntenie kell a fejeseknek.

(A képek és az adatlap a Dragon Age II-ből származnak.)