Duke Nukem Forever infókKorunk talán legnagyobb videojáték legendája, az alkotás, melyet már számtalanszor ki kellett volna adni, de valami természetfeletti erő közbeszólt. Misztikus dolgok vagy csak ködösítés, a lényeg ugyanaz marad: eddig nem sok mindent láthattunk a Duke Nukem Foreverből. A 3D Realms nagyon régóta ígérgeti játékát, s jómagam kezdem azt hinni, hogy talán jobb is így. Elvégre mi egy hatalmas legendát várunk, az elveszett éveinket egy játékban, az idegölő várakozással eltöltött éveket. Talán végeredményként nem is kapjuk meg azt, amit annyira kívánunk. Meg hát gondoljatok bele: ha megjelenik, új projektet kell keresnünk, amire ismét sok-sok évet várhatunk, hehe. Bárhogy is van, lehet, hogy jövőre tényleg érkezik a stuff.

Mielőtt felbukkanna a nagy kérdés, hogy hivatalosak-e az információk, had szögezzem le: NEM! Ugyan a csapat egyik alkalmazottja árulta ezt el, ám a 3D Realms nem tagadta, s nem ismerte el a dolgot (egyelőre). Szóval a srác állítása szerint a Duke Nukem Forever jövőre már tutira érkezik, ha törik, ha szakad. Ezen kívül elmondása szerint szeretnék a next-gen konzolos iparágat is megcélozni, így játékuk nagy valószínűséggel ide is ellátogat majd. Megígérte továbbá, hogy a jövendőbeli nagy kiállításokon mindenképp hallatnak magukról.

Ne menjünk most bele, hogy minden igaz-e a dologból vagy sem. A Duke Nukem Forever annyit késett már, hogy kár volna 100%-ra venni a 2008-as megjelenést, s benyögni egy "na most utoljára még hiszen nektek" mondatot. Nem hiába csapott át a dátum "When it's done" kategóriába, így egyszerűen bízzunk benne, hogy megvalósul a dolog.

(Szeretnénk nektek igazi finom 2007-es képeket nyújtani, de sajnos be kell érnünk ezekkel a 2001-es bepillantókkal)