Duke Nukem Forever: már zenél?Jeremy és Julian Soule nevét szerintem sokan ismerik, az ipar egyik legnevesebb zeneszerző testvérpárja. Jeremy az ismertebb (ő látható képünkön), de a nagy projekteken közösen dolgoznak, Julian a hangmérnöki, technikai feladatokat is ellátja. Felsorolni is nehéz lenne a portfoliót, szerepel benne többek között a Total Annihilation, a Supreme Commander, a Dungeon Siege I-II, az Armies of Exigo, a Company of Heroes, a Morrowind és az Oblivion, a Guild Wars, a Harry Potter játékok, az Icewind Dale és a Neverwinter Nights, a KOTOR, a Warhammer: Mark of Chaos és a Warhammer 40,000: Dawn of War.

Egyik legutóbbi közös munkájuk a Prey volt, és úgy tűnik, a kapcsolat a 3D Realms-szel nem szakadt meg. Raphael Van Lierop, a játékfejlesztő cég nemrég felvett kreatív igazgató blogjában megemlítette, hogy Julian Soule nemrég felkereste a stúdiót „némi kapcsolatépítésre, és beköszönni jó barátjának, a 3DR zenei rendezőjének, Jeron Moore-nak”. Nem sokkal ezután az IGN előfizetői oldalán leközölt egy interjút Jeremyvel, melyben a következő kérdés-felelet volt olvasható:

IGN: Dolgozol most valami projekten? Mire számíthatunk, mit hallunk tőled a közeljövőben?
Jeremy Soul: Well, I'll leave one hint..."When it's done!!! (Nos, egyet megsúghatok... Amikor kész lesz!)

Nem véletlenül hagytam angolul a választ, hiszen ez a bizonyos második mondat ugyebár ismerős, a 3DR évek óta ezt hangoztatja arra a kérdésre, hogy mikor lesz kész a DNF. Túl sok egybeesés ez, ráadásul ez a mondat inkább egy-, mint kétértelmű. Persze többet dőreség lenne állítani, úgyhogy vigyük is fel a hangsúlyt a hír végére...