• A Dying Light 2-t 500 óra alatt teljesíthetjük 100 százalékra
  • Viszont a sztori ennél jóval rövidebb idő alatt végigjátszható

Tény, az ember nem szeret több tízezer forintot kiadni egy játékra, amit aztán 4-5 óra alatt kifiléz. De vajon van felső határ is? Nos, ez valószínűleg egyén is játékfüggő. Én például 110 órát voltam képes beleölni anno a Half-Life 2-be, apám meg nagyjából végtelenített körben játssza a Far Cry 3-at és 4-et, mindkettőbe több száz órát ölt már bele. Szóval ez ilyen „kinek mi tetszik és mennyi szabadideje van” dolog.

Nos, attól nem kell félnünk, hogy a Dying Light 2-t pár óra alatt befejezzük (maximum speed runnal), ugyanis a Techland szerint ehhez 500 órára lesz szükségünk. Természetszerűleg ez nem mindenkinek tetszik, hiszen ez mégis több mint 20 napot jelent, és nem mindenkinek van ideje és/vagy kedve ennyit eltölteni egy játékkal.

Szóval gyorsan pontosították a dolgot: 500 óra kell a kimaxoláshoz, vagyis minden fő- és mellékküldetés teljesítéséhez, a világ teljes felfedezéséhez. Maga a sztori mellékküldetésekkel együtt viszont kényelmes tempóban 70-80 óra alatt kijátszható, ami még így is tisztességes tartalmat sejtet.