• 2016. februrár 9-én érkezik az igyenes DLC
  • A Dying Light: The Following - Enhanced Edition alapból tartalmazza majd, a többieknek le kell tölteniük
  • A három részből felépülő kiegészítőben új küldetést, fegyvert, és parkour kihívásokat is kapunk

Egyszerű vicces reklámfogásnak indult a Dying Light vízivó kampánya, mely a Bungie által meghirdetett akciót figurázta ki, a Destiny rajongói ugyanis a Red Bull energiaitalok dobozára nyomtatott kódok beváltásával juthattak ingyenes The Taken King DLC-khez. A Techland csavart egyet a dolgon, és mivel a vízivást sokkal egészségesebbnek gondolta, így a játékosoktól "DrinkRightDyingLight" szlogennel ellátott fényképeket várt, melyekért cserébe fegyver skineket és egyéb játékon belül tartalmakat kínált fel a stúdió. 

Az akció azonban akkora érdeklődést keltett – 15 millió emberhez jutott el, és 15 ezernél is több fotót küldetek be a játékosok -, hogy a Techland elhatározta, ingyenes DLC-vel jutalmazza meg a lelkes rajongókat. Ennek tartalmáról pedig most rántotta le a leplet a csapat. 

unnamedjpg-c7336b765w.jpg

A kiegészítő három nagy részre tagolódik. A Fountain of Youth egy új küldetés nyit meg az Old Town területén, melynek során a karantén zónát kell újra ellátnunk friss vízzel. A Water 2.0 a halálos „vizes lufi” fegyver tervrajzát rejti, melyet az élőhalott ellenség közé dobva drasztikusan növelhetjük az elektromossággal operáló eszközeink hatékonyságát. A Parkour Challenges pedig nevéhez méltó módon két új, vízzel borított területekhez kapcsolódó ügyességi feladat elé állítja a játékosokat.

A vizes DLC azonban sajnos csak 2016 elején, egészen pontosan február 9-én, a Dying Light: The Following - Enhanced Editionnel együtt érkezik meg, amit a különleges kiadás már alapból magában foglal, míg az alapjáték tulajdonosainak külön kell letölteniük.