• Egy informátor szerint lesz The Last Guardian bemutató az E3-on
  • A hír a NeoGAF-ról érkezett
  • Egyelőre ez semmi több, mint szóbeszéd

A 2009-ben bemutatkozott The Last Guardian eredetileg 2011-ben jelent volna meg, de a leleplezés óta gyakorlatilag síri csönd honol, amit csak néha tör meg egy elfelejtett névmegújítás, vagy egy pletyka, majd cáfolat arról, hogy a játék fejlesztését leállították. Nos, most nem egy ilyen szóbeszéddel van dolgunk, hanem egy olyannal, ami a közelgő bemutatót harangozza be.

A hír a NeoGAF-ról érkezett, ahol egy régi, de eddig csöndes tag, Zoetis azt mondta: a The Last Guardian kint lesz az E3-on. Lehetetlen! Ez volt szinte mindenkinek az első gondolata, beleértve a NeoGAF moderátorait is, akik híresen nem tűrik a hamis hírek terjesztését, és azonnal kitiltással jutalmazzák az ilyennel jelentkező egyéneket -- Zoetis azonban még mindig a fórum tagja, miután egy másik tagnak, a többször is megbízható információkat szállító Kagarinak privátban elárulta, hogy ki ő és honnan szedte ezt a hírt. Egyébként Kagari is azt hallotta, jön a bemutató, bár ő már óvatosabban fogalmazott, mondván, még az utolsó pillanatban is lehet változás.

A helyzet tehát úgy áll, hogy szűk egy hónap múlva újra láthatjuk a The Last Guardiant, ám arra intünk mindenkit, hogy ne élje bele magát a dologba, ez egyelőre semmi több, mint szóbeszéd. Hisszük, ha látjuk!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!