• A Destiniy: Rise of Iron csak Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg
  • Szeptember 20-án lesz a premier
  • Az előrendelők megkapják az Iron Gjallarhornt
  • Új pályák, fegyverek, páncélok, raidek várhatóak
  • További információk az E3 2016-on

Nos, ez a Destiny-prezentáció sem kerül fel a „minden idők öt legizgalmasabb műsora” listára. De még a százas listára sem. Tulajdonképpen az érdemi híreket a trailer szolgáltatta – szeptember 20-án jelenik meg, de csak PS4-re és Xbox One-ra. A játékhoz szükség lesz a The Taken Kingre is, az ára pedig 30 dollárra lett belőve, vagyis nagyjából 8000 forint.

A Rise of Iront már elő is rendelhetjük, ez esetben a miénk lesz a Gjallarhorn rakétavető fejlesztett változata, a fekete Iron Gjallarhorn. A sima változatot mindenki megkapja bizonyos küldetések teljesítése után.

ghallarhorn-pre-order-burst.png

Az új történettel új szereplők és helyszínek érkeznek. Utóbbiak a The Plaguelands, a Felwinter Peak és a korábbról ismerős, de alaposan megváltozott The Wall lesz. A Plaguelands a Cosmodrome közelében található. Ez egy ősidők óta karantén alá helyezett terület, amit az Iron Lordok a feláldozásukkal hoztak létre.

Innét törnek ki a Fallen Devil, más néven a Splicer nevű ellenséges faj, ami képes a SIVA nevű technológiával valami ocsmánysággá alakítani a környezetét. Amúgy ezek ilyen gépesített szörnyikék. Mi az utolsó Iron Lord, Saladin irányítása alatt kapjuk azt a feladatot, hogy állítsuk meg a Falleneket.

Új, hat játékos befogadó raid is várható a Destiny DLC-jében, és természetesen páncélokat és fegyvereket is kapunk, például a trailerben látható tüzes fejszét, ami amúgy egy relikvia. Sajnos minderről többet csak az E3 2016-on mondanak.

És ez volt az egyik legnagyobb gond a műsorral, hogy tulajdonképpen csak in-game képeket és koncecpiórajzokat mutogattak, ezek részleteiről és hátteréről beszéltek, ami biztos érdekes annak, aki többet nyúzza a Destiny-t, de sajnos magáról a Rise of Ironról nem sok hasznos infót árultak el. Azokkal kapcsolatban mindig csak annyit mondtak: „majd később beszélünk róla.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!