David Wightman, a Respawn vezető fejlesztője árulta el a következőket: „határozottan támogatni fogjuk a Titanfall 2-t a kiadás után, és megerősíthetem, hogy minden térképet és játékmódot tartalmazó DLC ingyenes lesz. A megjelenés utáni tartalmakról bővebben is beszélünk, ahogy közeledik a megjelenés.”

Bár további részletekbe nem ment bele, azt azért még leszögezte, hogy nem lesznek olyan fizetős DLC-k, amikkel a vastagabb bukszájú játékosok előnyre tehetnek szert. Vagyis a pay-to-win modellt nem pártolják.

Mindemellett bemutatkozott a hat új Titanból kettő. Az Ion lézerfegyvereket használ, elsődleges gyilokeszköze a gyorstüzelésű Splitter Rifle. A Laser Shot precízebb lövést adhatunk le, a Tripwire aknákat eregethetünk, a Laser Core-ral mini-termonukleáriscsapást mérhetünk ellenfeleinkre, a Vortex Shield pedig minket véd meg az ő csapásaiktól, amiket vissza is küld a feladónak.

titanfall-2-ion.jpg

Scorch neve beszédes, ez a Titan ugyanis a tüzet részesíti előnyben. A T-203 Thermite Launcherrel termit-lövedékeket eregethet, a Firewall-lal tűzfalat emelhet, az Incendiary Trappel gyúlékony gázpalackokkal állíthatunk csapdát, a Flame Core tömegpusztító tűzhullámot generál, a Heat Shield pedig egyszerre védi a Titant, és sebzi az ellent.

titanfall-2-scorch.jpg