Aisha Tyler a műsorvezető, immár ötödszörre, a Just Dance 2017-et zenés-táncos műsorral prezentálják, de inkább tűnik cirkuszi shownak, mint játékkonferenciának. A legújabb része minden platformon megjelenik, Nintendo NX-en is, 2017-ben! Ezzel tulajdonképpen Aisha Tyler megerősítette a nagy N új konzolját, és érkezését.

Ghost Recon: Wildlands a következő játék, új trailert mutatnak. Bolíviában a kokain a mindennapok része, egy mexikói kartell pedig bevonul az országba, hogy átvegye a drogpiacot. Nyílt világú katonai-shooter, teljes szabadságot ad, hogyan-mikor-és-mit csináljon a játékos a feladat teljesítése során. Az élő demóban a feladat egy takarító (értsd: bérgyilkos/hullaeltüntető) kiiktatása. Megjelenés 2017. március 7. 

South Park: Fractured but Whole, Parker és Stone beszélgetnek a játékról, majd mutatnak játékmenet-videót is. Szereplők szuperhősöknek öltözhetnek be, a stílus és vizuális tálalás nem változott, ahogy a sorozatra jellemző durva szövegek sem. Természetesen vannak új lehetőségek, a harcban és a játékmenetben is. Vásárlással az első rész ingyen jár. Megjelenés 2016. december 6.

The Division: a játékosok új ruhákat kapnak: Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, jön a Survival mód, amiben a legkegyetlenebb időjárási körülmények között kell túlélni, víz és élelem nélkül. A küzdelem keményebb lesz, mint valaha. Pontos megjelenési dátum nincs, hamarosan érkezik.

Palmer Luckey az Eagle Flight-ot mutatja be az Oculus Rift segítségével. CtF játék Párizs felett, 3 vs. 3 résztvevővel. Én már a tavalyi E3-on sem láttam értelmét ennek a címnek, de még most sem világosodtam meg. Hogy ezzel hogyan akar az Ubisoft betörni a VR-játékok piacára, nem tudom.

Red Storm Entertainment bemutató jön, vagyis Star Trek: Bridge Crew. Az előzetesen kiadott képen látható szereplők beszélgetnek a játékélményről, miközben némi játékmenetet is mutatnak. Tökéletesen renderelt környezetben lehet felfedezni a Star Trek világát, miközben barátokkal kell megoldani a különböző feladatokat. 

For Honor bemutató zajlik, semmi izgalmas, közelharcban gyepálják egymást a karakterek, 2017. február 14-én jelenik meg. Forhonor.com, lehet regisztrálni az alfatesztre.

 

GrowUpGame, nulla játékmenet-videó, az Ubisoft Reflections embere beszél a játékról, ami augusztusban jelenik meg.

 

Trials of the Blood Dragon:

 

Assassin's Creed mozi promó következik. A producer újat akar mutatni a sorozat kedvelőinek. Rövid kulisszák mögötti videót mutatnak, a szereplők beszélnek arról, hogy milyen volt a forgatáson részt venni.

Watch Dogs 2 - a napfényes San Francisco a helyszín, az előadó úgy beszél, mintha éppen el akarna aludni. A főszereplő Marcus úgy tűnik, hogy egy rapper-hacker, drónfelderítés, fegyveres harc, menekülés...  Akárcsak a For Honor, ez is túl hosszúra nyúlik. 2016. november 15. a megjelenés dátuma.

 

Jön az új IP! Steep a címe, és egy hegyi sportokat feldolgozó játék, sí, snowboard, ejtőernyőzés Ausztriában, Svájcban, Franciaországban... Egyszerűen hihetetlen, senki nem ezt várta, mint AAA kategóriás IP-t. Különböző kaszkadőrmutatványokat lehet bemutatni, meg lehet állítani az időt, a kamerát körbe lehet forgatni, hogy lassított módban még tökéletesebb legyenek az ugrások... Ejtőernyőzéssel pontokat lehet gyűjteni. Már lehet regisztrálni a bétára, megjelenés decemberben.

 

Az Ubisoft előadás sem váltotta meg a show-t, éjjel Sony konferencia, egyelőre elég hullámzó a minőség, meglátjuk, hogy a Sony következő hajnalban mit prezentál. Ennél csak jobb lehet.