Ezt is megéltük. A hosszú évek alatt fejlesztés alatt lévő Kingdom Hearts 3 premierdátumot kapott: igaz a bejelentésre nem királyi módon, fanfárok hangja között történt, hanem egy Twitter-csirip képében. Sajnos idén már nem térhetünk vissza a Szívek Királyságába (a Square valószínűleg el akarja kerülni a zsúfolt őszi-ünnepi időszakot),  de jövő év elején legelején újra találkozhatunk Sorával, Goofy-val, Donald kacsával és Miki egérrel.

A Kingdom Hearts 3 ugyanis 2019. január 19-én a boltokba kerül, PS4-re és Xbox One-ra, hogy bemutassa egy lenyűgöző utazás végét. Az elmúlt egy évben több videót kaptunk a Kingdom Hearts 3-ból, amint előzőleg összesen, ennek ellenére, a Square Enix konferenciáján biztosan láthatunk újdonságot is: játékmenetet, esetleg leleplezésre kerülnek új világok. Én a magam részéről nagyon várom a játékot, a Square Enix nem fog csalódást okozni. 

kingdom-hearts-3-release-date.png

Az elkövetkező félév remélhetőleg elegendő lesz arra, hogy befejezze a Square Enix a játékot, egy újabb csúsztatás hírérea rajongók valószínűleg tüntetni kezdenének. Legyünk bizakodóak, hiszen erre a premierdátumra már több, mint öt éve vártunk...