• Állítólag a FromSoftware és George R. R. Martin közös projekten dolgozik
  • A Great Rune egy nyílt világú játék lesz, a skandináv mitológia alapján

Több forrás is megerősítette, hogy a Microsoft E3 2019-es konferenciáján mutatják majd be a Trónok Harca írója, George R. R. Martin és a Dark Souls-játékok és újabban a Sekiro: Shadows Die Twice fejlesztője, a From Software közös játékát. Egyelőre bizonytalan, hogy az állítólagos Great Rune csak a projekt, vagy a játék végleges neve lenne, de több értesülés is a létezése irányába mutat.

Még márciusban szellőztette meg a hírt a Spawn Wave, akkor még csak vad spekulációnak tűnt a dolog, de később maga Martin is írt egy blogposztban arról, hogy egy japán videojátékon dolgozott konzultánsként. Egy 4chan poszt szerint, melyet később a Gematsu is megerősített a játék egy skandináv mitológiát alapul vevő, nyílt világú játék, több karakterosztállyal és a Dark Souls játékokból ismert multiplayer megoldásokkal.

Egybevág ezzel, hogy a FromSoftware vezére, Mijazaki Hidetaka is szeretne egy, a narratívát középpontba helyező játékot létrehozni, bár még ha igaznak is bizonyul a pletyka, egy traileren túl nem sok mindent várunk.

george-martin.jpg