• Érkezik a Commandos 2 HD Remastered és a Praetorians HD Remastered
  • Mindkét játék megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • A Commandos 2 ezen kívül jön Switch-re, Mac-ra, Linuxra valamint iPadra és Androidos tabletekre
  • A megjelenés 2019 negyedik negyedévében esedékes

A 2000-es évek két legendás stratégiai játéka is visszatér idén, méghozzá felújított, a kor igényeihez alakított köntösben. A Kalypso Media nemrég jelentette be ugyanis, hogy HD Remastered kiadást kap a Commandos 2 és a Praetorians egyaránt. A felújítási munkálatokat a Pyro Studios végzi, és az első trailerben látott összehasonlításokat elnézve a legendás játékok a lehető legjobb kezekben vannak náluk.

commandos-2-hd-remastered-02.jpg

Ha valaki nem ismerné esetleg a fenti két címet, a Commandos 2-ben egy apró, elit egység tagjait irányítva hajthatunk végre különféle kiemelt jelentőségű hadműveleteket a második világháború során, míg a Praetorians esetében egészen a Római Birodalom császári címéig küzdhetjük fel magunkat.

commandos-2-hd-remastered.jpg

Ami a platformokat illeti, mindkét cím érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, azonban a Commandos 2 ezen kívül még Switch-re, Mac-ra, Linuxra, iPadra és Androidos tabletekre is meg fog jelenni, méghozzá még idén, hiszen a két remaster debütálását 2019 negyedik negyedévére lőtték be az illetékesek.